بازگشت به صفحه اخبار
یکشنبه 09-10-1403
دسته بندی: اجتماعی , فرهنگی و هنری , سلامت , بازی و سرگرمی ,
در گفت‌وگو با آزنیک مطرح شد

از آموزش هنر درمانی تا راه‌اندازی جشنواره تیکا تلنت برای کودکان و نوجوانان

فریبا اباذری، روانشناس بالینی کودک و نوجوان با بیش از 30 سال تجربه، از فعالیت‌های خود در زمینه هنر درمانی و بازی درمانی سخن گفت. وی با راه‌اندازی جشنواره تیکا تلنت تلاش دارد کودکان و نوجوانان را به دنیای هنر نزدیک کرده و چالش‌هایی همچون استفاده بی‌رویه از موبایل را با همراهی خانواده‌ها حل کند.

 به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آزنیک، فریبا اباذری، روانشناس بالینی کودک و نوجوان با تخصص در بازی درمانی و هنر درمانی، با بیان اینکه 30 سال است در حوزه کودک و نوجوان فعالیت می‌کند، گفت: در ابتدا مربی نقاشی کودک و نوجوان بودم و به مدت چهار سال با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همکاری کردم. پس از آن وارد عرصه فیلمسازی و ساخت برنامه‌های تلویزیونی با محوریت کودک و نوجوان شدم تا از این طریق بتوانم مربیان و والدین را در خصوص جزئیات هنر درمانی و هنر نقاشی آگاه کنم و به رشد کودکان و نوجوانان کمک کنم. 

 

وی افزود: پس از گذراندن تجربیات مختلف در این مسیر، متوجه شدم که از طریق هنر می‌توان بسیاری از مشکلات کودکان را شناسایی و درمان کرد. به همین خاطر راغب شدم که در این حوزه فعالیت کنم و تحصیلات آکادمیک خود را به طور جدی دنبال کنم. 

 

اباذری تصریح کرد: اکنون هفت یا هشت سال است که در حوزه هنر درمانی کودکان و نوجوانان فعالیت می‌کنم و در این زمینه پژوهش‌های علمی، چندین مقاله و چهار جلد کتاب با عنوان‌های تربیت کودک قبل از تولد، تربیت کودکان تا پایان شش سال (چهارگوی شیشه‌ای) و ... به نگارش درآورده‌ام. 

 

روانشناس بالینی کودک و نوجوان، اضافه کرد: همواره با توجه به دغدغه‌های زندگی شخصی‌ام، مسیر فعالیت‌هایم تغییر می‌کرد. این بار به فکر هم‌بستگی خانواده بودم که چگونه می‌توان کودکان و نوجوانان را با خانواده همراه کرد. در این راستا، موفق به ساخت چندین برنامه تلویزیونی و تهیه دوره‌های غیرحضوری با عناوین چگونگی تربیت فرزند و تربیت جنسی فرزند شدم. 

 

اباذری ادامه داد: پس از مشاوره‌های بالینی با والدین، متوجه دغدغه دیگری همچون افزایش استفاده از موبایل در کودکان و نوجوانان شدم؛ موضوعی که موجب اختلاف و درگیری بین والدین شده است. به همین خاطر تصمیم گرفتم توجه بیشتری به این حوزه داشته باشم و فرآیندهای آزمایشی با ایده‌های متفاوت اجرایی کنم. در نتیجه، ایده ساخت جشنواره تیکا تلنت در ذهنم شکل گرفت. 

 

وی در پایان گفت: در این جشنواره قرار است کودکان و نوجوانان با گذراندن دوره‌های مختلف، آثار هنری خلق کنند. 

 

 

 

 

پایان//