به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آزنیک، مراسم اختتامیه جشنواره مهارتمحور تدریس ماهرانه و جشنواره سرود آوای هلال ویژه کانونهای دانشآموزی در اردوگاه مهر بندرانزلی برگزار شد. در این مراسمها که با حضور جمعی از مسئولان و شرکتکنندگان برگزار گردید، از برگزیدگان جشنوارهها تجلیل شد و دستاوردهای مهمی در حوزههای مختلف آموزشی و هنری به نمایش گذاشته شد.
جشنواره مهارتمحور تدریس ماهرانه
مراسم اختتامیه جشنواره مهارتمحور تدریس ماهرانه با اهدای لوح تقدیر، هدایای ویژه و تندیس جشنواره از مربیان برگزیده تقدیر شد. در این آیین، حسینی المدنی با قدردانی از تلاشهای مربیان و داوران جشنواره اظهار داشت:
«مهارتآموزی و شیوههای نوین تدریس، نقش کلیدی در توانمندسازی نسل جوان دارد. این جشنواره فرصتی ارزشمند برای تبادل تجربیات و ارتقای کیفیت آموزشهای بشردوستانه در مجموعه هلال احمر است.»
شایان ذکر است که این جشنواره بر بستر شبکه هلالیتا برگزار شد و بیش از ۱۰۰۰ مربی از سراسر کشور آثار خود را ارسال کردند. در مرحله کشوری جشنواره، ۳۱ مربی منتخب به رقابت پرداختند. هیئت داوران پس از ارزیابی آثار، نفرات برتر را در دو بخش شایسته تقدیر و برگزیده معرفی کردند.
در بخش شایسته تقدیر، لوح تقدیر و هدایا به مربیان زیر اهدا شد:
همچنین در بخش برگزیده، تندیس جشنواره به همراه لوح تقدیر و هدایا به مربیان زیر تعلق گرفت:
در پایان مراسم، از تمامی شرکتکنندگان و دستاندرکاران تقدیر شد و بر اهمیت برگزاری چنین رویدادهایی برای ارتقای شیوههای تدریس و انتقال مفاهیم در جمعیت هلال احمر تأکید گردید.
جشنواره سرود آوای هلال
مراسم اختتامیه جشنواره سرود آوای هلال نیز در اردوگاه مهر بندرانزلی برگزار شد. این جشنواره که ویژه کانونهای دانشآموزی هلال احمر بود، از گروههای برتر سرود فارسی و محلی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آورد. حسینی المدنی در این مراسم با تقدیر از تلاشهای مربیان و دانشآموزان تأکید کرد:
«سرودهای بشردوستانه، زبان گویای مهربانی و همدلی هستند و این جشنواره فرصتی است تا نوجوانان و جوانان هلال احمر، پیام صلح و یاریگری را به گوش جهانیان برسانند.»
در این مراسم، از برگزیدگان جشنواره تجلیل شد. لازم به ذکر است که جشنواره سرود آوای هلال با اعلام فراخوان در شبکه هلالیتا برگزار شد. در این جشنواره، ۴۶۱ گروه سرود شرکت کردند و حدود ۷۰۰۰ دانشآموز نقشآفرینی کردند. در گام اول اختتامیه جشنواره، ۱۰ گروه سرود دختران از ۹ استان به رقابت پرداختند، و رقابت سایر گروهها در مراحل بعدی برگزار خواهد شد.
اعلام برندگان و جوایز هیئت داوران
هیئت داوران جشنواره، جایزه ویژه خود را به سرپرست گروه سرود یاریگران زندگی از استان خراسان رضوی، سرکار خانم طائی اهدا کردند. همچنین جوایز ویژه در بخشهای مختلف به شرح زیر اعطا شد:
برگزیدگان بخشهای رقابتی
در بخش سرود محلی:
در بخش سرود فارسی:
در پایان این مراسم، از تمامی شرکتکنندگان و دستاندرکاران جشنواره تقدیر شد و بر لزوم تداوم چنین برنامههایی برای ترویج فرهنگ بشردوستی در میان نسل جوان تأکید گردید.
پایان//
آخرین اخبار
اختتامیه جشنوارههای تدریس و سرود آوای هلال در بندرانزلی برگزار شد
مراسم اختتامیه دو جشنواره مهار...
1404-02-03
وقتی آینه دشمن میشود؛ نارضایتی نوجوانان از چهره خود در عصر فیلتر و فالوور
در دنیایی که فیلترهای زیبایی و...
1404-02-03
تکرار چرخه خشونت در مدارس؛ تنبیه بدنی دانشآموزان اینبار در کرمانشاه
با انتشار ویدئویی تازه از تنبی...
1404-02-03
استقبال ناشران کودک و نوجوان از نمایشگاه کتاب؛ ثبتنام ۲۳۰ ناشر تا امروز
عضو هیئتمدیره انجمن فرهنگی ن...
1404-02-02
کودکان بیشناسنامه؛ آیندهسازانی که هیچکجا ثبت نمیشوند
در برخی از مناطق مرزی ایران، ه...
1404-02-01