عمده آسیبهای امروز جامعه ناشی از نفوذ و تهاجم فرهنگ غربی است
وزیر کشور در نشست علمی تخصصی مدیران بهزیستی، عمده آسیبهای اجتماعی امروز جامعه را ناشی از نفوذ و تهاجم فرهنگ غربی عنوان کرد.
فرهنگ تمدن غربی برای جامعه آسیب زا و مخرب است
به گزارش
پایگاه تحلیلی خبری آزنیک، احمد وحیدی در نشست علمی - تخصصی مدیران ارشد ستادی و استانی سازمان بهریستی کشور با اشاره به مقدس بودن سازمان بهزیستی، اظهار کرد: این سازمان مقدس است چرا که وظیفه آن خدمت و کمک به مردم است که این وظیفه بزرگ و ارجمندی است. این سازمان در وهله اول یک نهاد انقلابی و در وهله دوم یک نهاد اجتماعی و در مجموع نهادیست با وظایف ترکیبی که بسیار حائز اهمیت است.
وزیر کشور با بیان اینکه سازمان بهزیستی در ارتباط با دیگر سازمانها و گروهها است، گفت: بهزیستی با جامعه حدود هفت میلیون نفری مواجه است که دچار مشکلاتی هستند اما این جامعه ۷ میلیون نفری یک کل بزرگتری دارد و جمعیت بسیار بیشتری متأثر از مشکلات این هفت میلیون نفر هستند.
وحیدی در ادامه افزود: عمده آسیبهایی که امروز در جامعه ما وجود دارد به دلیل ورود و نفوذ و تهاجم فرهنگ غربی است و امروز آشکار است که فرهنگ تمدن غربی چقدر میتواند برای جامعه آسیب زا و مخرب باشد. ما با زیرساختهای عمیق فرهنگیای که داریم باید با آن مبارزه کنیم.
وزیر کشور با اشاره به وضعیت فعلی فضای مجازی، گفت: همین فضای مجازی بدون مدیریت و رسیدگی لازم، آسیبهای زیادی را درست کرده است و مزاحمتهای را میبینید که برای جامعه در کف خیابان ایجاد کرده، اگر چه ما با یک جنگ ترکیبی با حضور تیمهای اغتشاشگر حرفهای مواجه هستیم اما بخش قابل توجهی از این التهابات ناشی از فضای مجازی مخرب است. این موضوع بدون مدیریت، مخرب روح و روان و جسم جوانهای ما در این چند روز گذشته شده در خیابانها شده است.
وی در ادامه افزود: ما باید با تحلیل مناسب آسیبهای اجتماعی را کنترل و رو به کاهش ببریم که این مسئله اهمیت کار بهزیستی را مضاعف میکند. این موضوع مهم است که علاوه بر سیاستهای کلی، باید نسخههای محلی و بومی نیز طراحی و اجرا کنیم و برنامههای مرتبط و بومی آن منطقه را به پیش ببریم. توجه به ظرفیتهای بومی به تنهایی میتواند بخش قابل توجهی از آسیبهای اجتماعی را کاهش دهد.
وحیدی با اشاره به فعالیت اخیر دشمنان در کشور، بیان کرد: در حال حاضر بزرگترین نگرانی ما این است که چرا دشمن صیاد باید بتواند روح و روان بچههای ما را تسخیر و کنترل کند. چرا ما یک سد بزرگ در برابر نفوذ و تهاجم های دشمن برای حفظ و حمایت روح روان جوانانمان درست نکنیم؟ ما باید با کمک تعامل اجتماعی، مشارکت اجتماعی و حلقههای میانی همدیگر را حفظ کنیم. این مسئله بسیار مهم است که باید در موضوع ارتباطات اجتماعی پیگیری شود.
بنابراین سازمان بهزیستی نه تنها باید از بعد روانشناسانه به مسائل بپردازد بلکه باید رویکرد اجتماعی نیز داشته باشد.
وزیر کشور در پایان از فعالان سازمان بهزیستی بابت کمک و خدماتشان به جامعه تشکر کرد و گفت: افرادی که در بهزیستی فعالیت میکنند میدانند که اقداماتشان برای افراد ناتوان است. ما هم حتماً باید شرایط فضاها را برای مددجویان مناسب سازی کنیم. معلولیت جسمی نباید هیچ دلیلی برای توقف در فکر و عمل مددجویان شود.
انتهای پیام//