به گزارش پایگاه تحلیلی آزنیک، جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان که به آن جشنواره فیلم کودک نیز میگویند، جشنوارهای است سینمایی که از سال ۱۳۶۱ تا کنون طی ۳۵ دوره برگزار شده است که ۲۱ دوره از آن در شهر اصفهان، ۶ دوره در شهر تهران، ۵ دوره در شهر همدان و یک دوره در شهر کرمان برگزار شده است. دورههای ۳۳ و ۳۴ این جشنواره نیز به دلیل شرایط متأثر از پاندمی کرونا در کشور، به صورت همزمان در تهران و اصفهان و در قالب مجازی برگزار شد و فقط فیلمهای بلند سینمایی در یک سالن در تهران و اصفهان با رعایت پروتکلهای بهداشتی به نمایش درآمدند. همچنین این جشنواره بینالمللی در طول ۳۵ دوره برگزاری؛ ۱۹ دوره در مهر ماه، ۶ دوره در بهمن ماه، ۳ دوره در آبان ماه، ۳ دوره در شهریور ماه، ۲ دوره در تیر ماه، ۱ دوره در اردیبهشت ماه و ۱ دوره در مرداد ماه برگزار شده است.
هدف از برگزاری این جشنوارهها، این است که نسل جدید کودکان و نوجوانان تفاوتهای عمدهای با نسل گذشته خود دارند و از بدو تولد، دیجیتال زندگی کردهاند، لذا جشنواره در ارائه خدمات و نحوه تعامل با مخاطبان خود از دوره سی و دوم تحولی جدی را هدف قرار داد. از این رو در حوزه سیاستگذاری، رویکردهای تازهای در بخشهای مختلف سی و دومین دوره از این جشنواره اتخاذ شده است.
به گفته مجید زینالعابدین، دبیر سی و ششمین جشنواره فیلمهای کودک و نوجوان با اشاره به برگزاری جشنواره سی و ششم در سه بخش ملی، بینالملل و بخش ویژه شامل فیلمهای بلند سینمایی و فیلمهای کوتاه داستانی گفت: بسیاری از فیلمسازان کودک و نوجوان در سالهای قبل درخواست داشتند که علاوه بر شرکت در جشنواره، فرصت اکران مهر ماه و بازگشایی مدارس را نیز از دست ندهند، بنابراین مقرر شد طبق فراخوان جشنواره ملاک شرکت آثار در این رویداد سینمایی، عدم اکران آنها تا پایان زمان ثبت نام و بازبینی هیات انتخاب باشد و چنانچه آثاری پس از این تاریخ و همزمان با برگزاری جشنواره در نیمه مهر ماه، امکان اکران عمومی یافتند، فرصت حضور در جشنواره از آنها سلب نشود.
زینالعابدین، افزود: هدف جشنواره فیلمهای کودک و نوجوان، رونق سینمای کودک است و این تصمیم در شورای سیاستگذاری و ستاد جشنواره، برای کمک و تسهیل به سینمای کودک در فصل اکران گرفته شده است.
دبیر جشنواره سی و ششم فیلمهای کودکان و نوجوانان به بخشهای سه گانه جشنواره ۳۶ اشاره کرد و افزود: در جشنواره امسال، در بخش ملی، فیلمهای سینمایی بلند و فیلمهای داستانی کوتاه برای دریافت پروانههای زرین رقابت میکنند و بخش بینالملل جشنواره هم شامل فیلمهای خارجی تولید شده از سال ۲۰۲۳ میلادی به بعد است. بخش سوم نیز شامل بخش ویژه کودکان غزه، نمایشهای خارج از مسابقه و مرور آثار ایرانی و خارجی را شامل میشود.
به گفته دبیر جشنواره، امسال علاوه بر تسهیل شرکت فیلمها در جشنواره، برای تماشای خانوادگی فیلمها در اصفهان نیز تسهیلاتی در نظر گرفته شده است و خانوادههای شهر میزبان میتوانند با هماهنگی شهرداری اصفهان، فیلمهای ایرانی و خارجی حاضر در جشنواره را با اتخاذ تسهیلات ویژه در کنار فرزندانشان تماشا کنند.
در ادامه، به گزارش امور ارتباطات و اطلاع رسانی سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان، سیمون سیمونیان مدیر ارزشیابی و داوری دبیرخانه جشنواره با تاکید بر عدم تمدید مهلت مشخص شده برای ارسال آثار متقاضی شرکت در جشنواره، از صاحبان آثار خواست تا ضمن ثبت درخواست و اثر خود در سامانه جشنواره در مهلت مقرر، نسخه بازبینی فیلم خود را حتما با فرمت MP4 به دفتر جشنواره ارائه کنند. لذا ارسال نسخه فیلمها از طریق بارگذاری لینک در سامانه و یا ارسال به صورت فیزیکی نیز مقدور است.
پایان خبر//
آخرین اخبار
آموزش مسائل زیست محیطی به بیش از 20 هزار دانشآموز توسط پتروشیمی پارس
رئیس محیط زیست شرکت پتروشیمی پ...
1403-08-07
احتمال وقوع خطرات در شرکت سپاشهر نزدیک به صفر است
مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرک...
1403-08-05
حفظ سلامت نیروی انسانی و محیط زیست؛ اولین هدف شرکت آراد تهویه سلامت
مدیرعامل آراد تهویه سلامت، اظه...
1403-08-02
افزایش آرامش روانی و تاثیرگذاری جایگاه افراد در سازمان؛ یکی از مسئولیتهای اجتماعی مجتمع فولاد سهولان مهاباد
مدیر فروش و بازرگانی مجتمع فول...
1403-08-02
ساخت و تاسیس 12 مدرسه در ماهشهر؛ بخشی از مسئولیت اجتماعی پتروشیمی لاله
رئیس خدمات و رئیس روابط عمومی...
1403-08-02