بازگشت به صفحه اخبار
یکشنبه 27-06-1401
دسته بندی: بین المللی

توقف گریه نوزاد با نسخه جدید دانشمندان ژاپنی

دانشمندان ژاپنی یک دستور العمل برای متوقف کردن گریه نوزادان مطرح کرده‌اند. . آنها می‌گویند این ترفند شامل پنج دقیقه بغل کردن و راه بردن، پنج تا هشت دقیقه نشستن و سپس گذاشتن کودک در تخت خواب است. با این نسخه دانشمندان ژاپنی،گریه نوزاد تا حدود زیادی توقف پیدا می کند.


به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آزنیک به نقل از دیلی‌میل، اکثر والدین بعد از چند دقیقه از گریه نوزادان خسته می شوند. آنها تلاش می کنند تا با  پستانک دادن  و یا خواندن لالایی گریه کودکان خود را قطع کنند. تلاشی که در بیشتر مواقع نا امید کننده است.

اما به تازگی یافته های یه مطالعه جدید موفق به کشف و ارائه یک دستور العمل برای خواباندن نوزادان شده است.
این مطالعه و تحقیقات توسط دانشمندان ژاپنی صورت گرفته است. راهکار ژاپنی ها به طرز شگفت انگیزی ساده است، اما جواب می‌دهد.

محققان مرکز علوم مغز RIKEN در ژاپن ادعا می‌کنند که ترفند آرام کردن یک نوزاد گریان این است که او را به مدت پنج دقیقه در آغوش خود نگه دارید و راه ببرید.

بعد به مدت پنج تا هشت دقیقه در همان حالت که آنها را در آغوش گرفته‌اید، بنشینید. سپس آنها را در تخت خواب خود قرار دهید.

دکترکومی کورودا محقق و سرپرست این مطالعه می‌گوید: اغلب مواقع، ما به طور شهودی به توصیه‌های دیگران در مورد فرزندپروری بدون آزمایش روش‌ها به صورت علمی گوش می‌دهیم.

اما ما برای درک رفتارهای نوزاد به علم نیاز داریم، زیرا رفتار نوزادان بسیار پیچیده‌تر و متنوع‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنیم.

در این مطالعه، محققان مرکز علوم مغز RIKEN در ژاپن تصمیم گرفتند راه حلی برای گریه شبانه نوزادان بیابند.

گریه کودکان باعث استرس والدین می شود

دکتر کورودا می‌گوید: بسیاری از والدین از گریه شبانه نوزادان در رنج و سختی هستند. این مشکل بسیار بزرگی به ویژه برای والدین بی‌تجربه است.



این موضوع می‌تواند منجر به استرس والدین و حتی بدرفتاری با نوزاد در تعدادی از موارد شود.

بسیاری از پستانداران دیررس – آنهایی که در حالت نابالغی به دنیا می‌آیند و قادر به مراقبت از خود نیستند – واکنشی ذاتی به گریه دارند که به آن "واکنش حمل" می‌گویند.

به عنوان مثال، موش‌ها، سگ‌ها و میمون‌ها نوزادان خود را برمی‌دارند و شروع به راه رفتن می‌کنند که این کار آنها موجب خواب آلودگی نوزاد می‌شود.

در زیست‌شناسی، گونه‌های دیررس(Altricial) به گونه‌هایی گفته می‌شود که بچه‌ها در زمان به دنیا آمدن رشد نکرده‌اند، اما با کمک والدین‌شان پس از تولد بالغ می‌شوند.

گونه‌های زودرس(Precocial) نیز به گونه‌هایی گفته می‌شود که در آنها نوزادان از لحظه تولد یا جوجه‌کشی نسبتاً بالغ و متحرک هستند.

واکنش حمل و آرامش کودکان

اکنون محققان این نظریه را مطرح کرده‌اند که واکنش حمل ممکن است به آرام کردن نوزادان انسان نیز کمک کند.



تیم تحقیقاتی ژاپنی برای بررسی اینکه آیا این نظریه درست است یا خیر، واکنش ۲۱ نوزاد در حال گریه را در چهار شرایط مختلف مقایسه کرد. این چهار وضع شامل نوزادانی بود که توسط مادرانشان راه برده می‌شدند، به شکل نشسته نگه داشته می‌شدند، در گهواره‌ای ساکن دراز می‌کشیدند یا در ننو -گهواره‌ای که حرکت داده می‌شود- گذاشته می‌شدند.

مشاهدات محققان نشان داد که وقتی مادر در حالی که نوزاد را در آغوش دارد و راه می‌رود، نوزاد گریان آرام می‌گیرد. این نوزادان ضربان قلبشان در عرض ۳۰ ثانیه کاهش می‌یابد. همچنین اثرات مشابهی در هنگام قرار دادن نوزادان در ننو مشاهده شده است.

در این تحقیقات مشخص شد هنگامی که مادر، نوزاد را در حالت نشسته نگه می‌داشت، یا نوزاد را در گهواره ساکن قرار می‌داد، نوزاد آرام نمی‌گرفت.

این نشان می‌دهد که درآغوش گرفتن نوزاد به تنهایی برای آرام کردن گریه نوزاد کافی نیست. حرکت کردن برای فعال کردن واکنش حمل لازم است. ژاپنی ها  ادعا می کنند با این نسخه جدید، به توقف گریه نوزاد تا حدود زیادی دست یافته اند.

با 5 دقیقه آغوش گرفتن و راه رفتن نوزادان را بخوابانید

به طور مشخص، محققان دریافتند که این تأثیر زمانی که آغوش گرفتن با راه رفتن به مدت پنج دقیقه ادامه می‌یابد بیشتر مشهود است. طی این آزمایش، گریه همه نوزادان در این حالت متوقف شد و نیمی از آنها به خواب رفتند.
با این حال، زمانی که مادران سعی کردند نوزادان خود را روی تخت یا گهواره بخوابانند، بیش از یک سوم آنها در عرض ۲۰ ثانیه از خواب بیدار شدند.

محققان پیشنهاد می‌کنند که مادران باید به نگه داشتن نوزادان در آغوش خود قبل از روی تخت گذاشتن آنها ادامه دهند، حتی اگر به نظر می‌رسد در خواب عمیقی فرو رفته‌اند.

خانم کورودا می‌گوید: حتی من به عنوان مادر چهار فرزند، از دیدن این نتیجه بسیار شگفت زده شدم.

من فکر می‌کردم بیدار شدن کودک در هنگام گذاشتن روی تخت به نحوه قرار گرفتن روی تخت، مانند وضعیت بدن یا شدت و ملایمت حرکات مادر مربوط می‌شود. اما آزمایش ما از این فرضیات کلی پشتیبانی نمی‌کند.

محققان بر اساس یافته‌های این مطالعه، یک دستور العمل سه مرحله‌ای را برای آرام کردن نوزادی که گریه می‌کند پیشنهاد می‌کنند:

۱. نوزاد گریان را در آغوش بگیرید و پنج دقیقه او را راه ببرید.

۲. سپس در همان حالت که نوزاد را در آغوش گرفته‌اید، پنج تا هشت دقیقه بنشینید.
۳. در نهایت، فرزندتان را در رختخوابش بگذارید.

با این نسخه دانشمندان ژاپنی، گریه نوزاد تا حدود زیادی توقف پیدا می کند.. دانشمندان این تحقیق گرچه مطمئن نیستند که این روش خواب نوزاد را در طولانی مدت بهبود می‌بخشد یا خیر.

انتهای پیام//