بازگشت به صفحه اخبار
یکشنبه 26-12-1403
دسته بندی: اجتماعی , فرهنگی و هنری ,
در گفت‌وگو با آزنیک مطرح شد

کیدزی؛ پلتفرمی برای نسل آینده با حمایت بانک پاسارگاد

کیدزی یکی از پلتفرم‌های نوآورانه مالی و برطرف سازی نیازهای روزمره کودکان و نوجوانان و والدین است که در سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته است. برای بررسی بیشتر روند شکل‌گیری و توسعه این مجموعه، با احمد نیکویی‌نژاد، مدیر توسعه محصول کیدزی، به گفت‌وگو نشستیم.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آزنیک، کیدزی یکی از پلتفرم‌های نوآورانه مالی و برطرف سازی نیازهای روزمره کودکان و نوجوانان و والدین است که در سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته است. برای بررسی بیشتر روند شکل‌گیری و توسعه این مجموعه، با احمد نیکویی‌نژاد، مدیر توسعه محصول کیدزی، به گفت‌وگو نشستیم.


شروع کیدزی از کجا بود؟
احمد نیکویی‌نژاد در خصوص شکل‌گیری کیدزی گفت:
"ایده اولیه این پروژه در سال ۱۳۹۸ به بانک پاسارگاد ارائه شد و پس از بررسی‌های لازم، این بانک از نیمه اول سال ۱۳۹۹ سرمایه‌گذاری و حمایت از این پروژه را آغاز کرد. هدف ما این بود که یک اکوسیستم جامع برای ارائه خدمات مالی، سرگرمی و آموزشی به کودکان و نوجوانان ایجاد کنیم."


ارتباط کیدزی با سرزمین هوشمند پاد چیست؟
وی در ادامه توضیح داد:‌ "بانک پاسارگاد پیش از این، پلتفرمی به نام سرزمین هوشمند پاد را توسعه داده بود که شامل لاین‌های مختلف کسب‌وکاری در کنار مفاهیم بانکداری بود. از آنجا که زیرساخت‌های لازم در این پلتفرم وجود داشت، مأموریت توسعه لاین کسب‌وکاری ویژه کودکان و نوجوانان به تیم ما واگذار شد."

مخاطبان کیدزی چه کسانی هستند؟
مدیر توسعه محصول کیدزی با اشاره به جامعه هدف این پلتفرم گفت: "ما از ابتدا به دنبال ایجاد یک اکوسیستم بودیم که بتواند فعالان حوزه کودک و نوجوان، مخاطبان زیر ۱۸ سال و والدین آنها را به هم متصل کند. به همین دلیل، خدمات ما در سه مسیر B2B (کسب‌وکار به کسب‌وکار)، B2C (کسب‌وکار به مصرف‌کننده)  و B2B2C (مدل کسب و کار بیزینس به بیزینس به مصرف کننده) تعریف شده است."


خدمات کیدزی شامل چه بخش‌هایی می‌شود؟
خدمات کیدزی به سه دسته تقسیم می شوند
نیکویی‌نژاد در این خصوص توضیح داد:
"در بخش B2B، تلاش کرده‌ایم فعالان حوزه کودک و نوجوان را به این اکوسیستم جذب کنیم. این خدمات در قالب ۱۴ پکیج مختلف ارائه می‌شود که شامل مدیریت حساب، احراز هویت، سرویس‌های مالی و کیف پول، خدمات شبکه اجتماعی کودک و نوجوان و سایر امکانات بانکی است."

وی در خصوص خدمات B2C نیز افزود: ما محصولات مختلفی را در قالب اپلیکیشن‌ها و وب‌سایت‌های تخصصی توسعه داده‌ایم. برخی از این محصولات شامل موارد زیر هستند:

زیپاد: ارائه‌دهنده حساب بانکی و کارت فیزیکی برای کاربران زیر ۱۸ سال همراه با ابزارهای نظارتی برای والدین.
زی‌بانک: طراحی شده برای رده سنی ۷ تا ۱۸ سال با هدف آموزش سواد مالی به کودکان و نوجوانان. در آینده امکانات آموزشی و مالی بیشتری نیز به این محصول اضافه خواهد شد.
کیالا: یک پلتفرم فروش اینترنتی برای کالاهای حوزه کودک و نوجوان که فروشندگان و تأمین‌کنندگان این حوزه را به مخاطبان متصل می‌کند."*

کیدزی در بخش B2B2C نیز  فعالیت دارد که ما در این حوزه به عنوان زیرساخت یا بستر و سکو نقش بازی می‌کنیم. در واقع کیدزی پلتفرمی است برای پلتفرم ها.

کیدزی تا امروز چه تعداد کاربر جذب کرده است؟
مدیر توسعه محصول کیدزی در خصوص آمار کاربران این پلتفرم گفت: "تاکنون توانسته‌ایم بیش از ۴ میلیون کاربر در بخش B2C جذب کنیم. همچنین، موفق به صدور بیش از یک میلیون کارت زی‌کارت شده‌ایم و دو میلیون حساب بانکی برای مخاطبان خود ایجاد کرده‌ایم."


آینده کیدزی چگونه خواهد بود؟
نیکویی‌نژاد در پایان این گفت‌وگو درباره برنامه‌های آینده کیدزی اظهار داشت: "ما با استفاده از فناوریهای جدید مثل هوش مصنوعی، در حال توسعه سرویس های جدیدی برای ارتقای تجربه مشتریان کودک و نوجوان در استفاده از خدمات کیدزی و همچنین بسترسازی برای حضور مثبت تر و فعال‌تر والدین و مربیان در این اکوسیستم هستیم. هدف کیدزی به عنوان پیشروترین پلتفرم حوزه خدمات کودک و نوجوان، بسترسازی هرچه بیشتر برای فعال شدن کسب و کارهای حوزه کودک و نوجوان و ارائه خدمات با کیفیت به این رده سنی ست."

جمع‌بندی
کیدزی با بهره‌گیری از زیرساخت‌های بانک پاسارگاد و تمرکز بر نیازهای کودکان، نوجوانان و والدین، توانسته است جایگاه خود را در این حوزه تثبیت کند. با توجه به روند رشد این پلتفرم، به نظر می‌رسد که در آینده شاهد گسترش خدمات و افزایش کاربران آن خواهیم بود