عروسک باربی دارای سندرم داون برای اولین بار به بازار عرضه میشود
اولین عروسک باربی با ویژگیهای ظاهری سندرم داون توسط بزرگترین کمپانی اسباببازی سازی جهان تولید میشود.
به گزارش
پایگاه تحلیلی خبری آزنیک، این عروسک جدید در همکاری با انجمنهای سندرم داون و با هدف مقابله با انگزنی اجتماعی علیه افراد دارای این معلولیت طراحی و تولید شده است.
صورت گردتر، چشمهای بادامیشکل و نیمتنهای بلندتر؛ این عروسک باربی محصول جدید شرکت "متل"، بزرگترین کمپانی اسباببازی سازی جهان است که فردی دارای سندرم داون را به تصویر میکشد. این عروسک توسط الی گلدستاین، مدل آمریکایی، ارائه شده که خودش سندروم داون دارد.
متل، شرکت سازنده عروسکهای باربی، میگوید این عروسک از جدیدترین مجموعه باربیهای جدید این شرکت است که همراه باربی با براکت ارتودنسی و کن، عروسک مرد شرکت باربی با پروتز پای مصنوعی، سوم ماه مه عرضه میشوند.
برای تولید این عروسک، گروه تولیدکنندگان باربی با انجمن ملی سندرم داون در آمریکا و گروهی از متخصصان پزشکی مشورت و همکاری کردند.
آنها تغییراتی در چهره و بدن عروسک باربی دادند تا شباهت بیشتری به فردی با سندرم داون پیدا کند از جمله صورت گردتر و قد کوتاهتر و نیمتنهای بلندتر. کف دست عروسک هم فقط یک خط وجود دارد، نشانهای که بیشتر افراد سندرم داون دارند.
گردنبند صورتی این عروسک با نقش سه فلش روی آن اشاره به نام دیگر سندرم داون، تریزومی ۲۱ است و به معنای تولید ماده ژنتیکی اضافی است که باعث بروز نشانههای سندرم داون میشود.
لباس این عروسک با طرح پروانه و به رنگهای زرد و آبی است که رنگهای نماد برای آگاهسازی از سندرم داون است و عروسک در پاهای خود آرتاسازه یا ارتز دارد که بچههای دارای سندرم داون گاهی از آن استفاده میکنند.
کارول بویز، مدیر انجمن سندرم داون بریتانیا، میگوید:«انجمن سندرم داون از عرضه عروسکی با سندرم داون در مجموعه عروسکهای باربی خوشحال است. امیدواریم به زودی این عروسک را در قفسه اسباببازی فروشیها در کنار عروسکهایی با سمعک و صندلیچرخدار ببینیم واین فراگیری و تنوع را گرامی بداریم.»
کندی پیکارد، مدیر انجمن ملی سندرم داون آمریکا، میگوید: «برای افرادی که سندرم داون دارند رویداد مهمی است. برای اولین بار میتوانند با عروسکی بازی کنند که شبیه خودشان است.»
«این عروسک یادآور این نکته است که هرگز نباید نیروی نمایش و بازنمایی را دستکم بگیریم چون گام بلندی در جهت فراگیر شدن و پذیرش گوناگونیهاست که باید آن را تجلیل کنیم و گرامی بداریم.»
انتهای پیام//