سرپرست دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر آموزش و پرورش:
۷ هزار و ۳۱۹ مدرسه عشایری در ۲۶ استان کشور وجود دارد
سرپرست دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر آموزش و پرورش از وجود ۷ هزار و ۳۱۹ مدرسه عشایری در ۲۶ استان کشور خبر داد.
سرپرست دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر آموزش و پرورش:
۷ هزار و ۳۱۹ مدرسه عشایری در ۲۶ استان کشور وجود دارد
به گزارش
پایگاه تحلیلی خبری آزنیک، علی تیرگیر در نشستی با عباس پاپی زاده، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان امور عشایر کشور که با هدف هم افزایی دو متولی امور عشایر کشور انجام شد از وجود ۷ هزار و ۳۱۹ مدرسه عشایری در ۲۶ استان کشور خبر داد و اظهار کرد: برنامهریزی هدفمند برای رفع مشکل سوء تغذیه و بازماندگی از تحصیل دانشآموزان عشایر در دستور کار است.
وی در ادامه افزود: از برنامه های مهم و اولویتدار دفتر توسعه عدالت آموزشی، توجه ویژه به بازماندگان از تحصیل است که باید برای بازگشتشان به تحصیل حمایت های مادی و معنوی انجام گیرد.
سرپرست دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به اینکه در جامعه عشایری، معلم جایگاه و منزلت ویژه ای دارد، گفت: اگر مدیر و معلم دلسوز، انقلابی و تمام ساحتی باشد، نه تنها وظایف آموزشی و پرورشی خود را به طور کامل انجام می دهد، بلکه می تواند وظایفی خارج از آن را نیز انجام دهد که در این دفتر معاونت ابتدایی وزارت این امور هم پوشانی زیادی با کار سازمان امور عشایر در رشد شاخص های توسعه یافتگی در جامعه عشایری دارد.
تیرگیر با بیان اینکه طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب، اگر از آموزش و پرورش غفلت کنیم همه کارها آسیب خواهد دید، تاکید کرد: نباید نظام تعلیم و تربیت عشایر را خارج از سازمان امور عشایر تلقی کرد.
سرپرست دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر در بخش دیگری از صحبت های خود، تصریح کرد: مصوبه ای تحت عنوان ارتقای دانش و سواد فرهنگ عشایر در هیات دولت به تصویب رسیده که طبق این مصوبه وظایفی برای دستگاهها تعریف شده و بخش اعظم آن بر عهده سازمان امور عشایر است.
وی اضافه کرد: این سازمان به عنوان دبیرخانه انتخاب شده و فعال شده است و یکی از اهداف این نشست بررسی زمینه های مشترک همکاریهای گستردهای است.
سرپرست دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر در ادامه تصریح کرد: ۲۲۴ هزار دانش آموز عشایر داریم که ۱۶۲ هزار دانش آموز آن در مقطع ابتدایی و حدود ۶۲هزار دانش آموز نیز در مقطع متوسطه تحصیل می کنند.
وی با اشاره به برخی راهکارها، گفت: با همکاری این دفتر و سازمان عشایری می توانیم دو مشکل سوء تغذیه و بازماندگی از تحصیل را در میان عشایر به شکل گسترده ای مرتفع کنیم.
سرپرست دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر در ادامه خاطرنشان کرد: حضرت امام (ره) عشایر را ذخایر انقلاب میدانند و ما میبینیم که این قشر جامعه در صحنههایی نظیر دفاع مقدس با حضور خود حماسهها میآفرینند، اما از سویی با کمبودها و محرومیت هایی روبرو هستند، و این شایسته آنها نیست و باید برای رفع محرومیت از آنها و توسعه عدالت بیش از پیش کوشید.
انتهای پیام//