به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آزنیک، عباس جهانگیریان، پژوهشگر فعال حوزه کودک و نوجوان، با بیان اینکه در آبان ماه، باید یک هفته به نام ادبیات کودک و نوجوان نامگذاری شود، اظهار کرد: امروزه آموزش و پرورش، باید به توسعه کتاب و کتاخوانی کمک شایانی کند، طوریکه شرایط را طوری مهیا کند که نویسندگان کودک و نوجوان برای مخاطبسنجی بهتر و ارتباط بیشتر با مخاطبان در مدارس حضور یابند تا نوجوانان شور و شوق بیشتری برای مطالعه کتاب داشته باشند. هرچند در آبانماه هفتهای به نام کتاب و کودک نامگذاری شده اما به آن توجه شایانی نمیشود.
جهانگیریان، برای بهترشدن وضعیت کتابخوانی در کشور، ابراز کرد: باتوجه به اینکه تمام وزارتخانهها از بودجه فرهنگی بهرهمند هستند، میتوانند به مناسبتهای مختلف از خرید کتاب استقبال کنند و به کودکان و نوجوانان کارمندان هدیه دهند. بطورمثال سازمان ترافیک در زمان گذشته، جایگاهی را به عنوان شهر ترافیک در نظر گرفته بود و با دعوت از کودکان و نوجوانان به آنها کتاب هدیه میداد.
به گفته پژوهشگر حوزه کودک و نوجوان، رسانه و تلویزیون میتواند نقش بسیار مهمی در فرهنگسازی کتاب و کتابخوانی داشته باشد که متاسفانه امروزه به آن شکل، چشمگیر نیست.
پایان خبر//
آخرین اخبار
چگونگی برخورد با کودکان پیش فعال/ ابتلا به اختلال پیش فعالی مانع از بروز استعداد نمیشود
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آز...
1403-06-27
کتابهای کودک و نوجوان برخوردار از تصویرگری قوی اما محتوای ضعیف است
کارشناس مسئول امور بین الملل ک...
1403-06-27
والدین در حفظ عزت نفس کودکان کوشا باشند
یکی از مهمترین چیزهایی که در...
1403-06-26
والدین چه تاثیری بر کتابخوانی کودکان دارند؟
مطالعه و کتابخوانی از جمله مسا...
1403-06-25
لزوم ایجاد یک تشکل به عنوان نظارت بر تولیدات صنعت اسباب بازی
مدیرعامل تولیدکننده اسباببازی...
1403-06-25