جمعه 05-01-1401
دسته بندی: تغذیه , تغذیه کودک , مهرنوش صادقی ,
نشانه های گرسنگی و تست آلرژی

نشانه ها و علائم گرسنگی نوزاد چیست؟ و چگونگی تست آلرژی غذایی کودکان

شناخت علائم گرسنگی، نشانه‌های دریافت میزان کافی شیر و عدم گرسنگی نوزاد و چگونگی تست آلرژی در نوزادان

یکی از سخت‌ترین چالش‌های والدین در ارتباط با نوزاد، عدم دانستن علت گریه کودک جهت رفع نیازهای مختلف او همانند گرسنگی می‌باشد. در مجموعه آزنیک با کمک علم تغذیه به والدین کمک می‌کنیم تا با نشانه‌های گرسنگی در نوزادان و علائم عدم گرسنگی آشنا شوند و در ادامه به مبحث چگونگی تست آلرژی می‌پردازیم.

علائم گرسنگی: کودک به غذا اشتیاق نشان می‌دهد، بدن خود را به سمت غذا خم می‌کند، لب‌های خود را می‌مکد که نشانه میل به غذا است و زمانی که والدین قاشق را به سمت دهان کودک می‌برند دهان خود را باز می‌کند.

علائم عدم گرسنگی و سیر بودن: کودک دهان خود را می‌بندد، سر خود را به نشانه نخوردن به اطراف تکان می‌دهد و سعی می‌کند از روی صندلی بلند شود.

تست آلرژی: گرفتن تست نیازمند فاصله زمانی 3-5 روز بین معرفی غذای جدید و قبلی می‌باشد تا در صورت بروز آلرژی نوع ماده غذایی آلرژی‌زا را بتوان تشخیص داد. 8 ماده‌غذایی شیرگاو، تخم‌مرغ، گندم، سویا، ماهی، صدف، آجیل و بادام‌زمینی آلرژی‌زا محسوب می‌شوند. البته نباید از برنامه تغذیه کودک حتی کودکان مبتلا به آلرژی حذف شوند بلکه در ابتدا با موادغذایی ساده‌تر شروع کنید و به تدریج این مواد را وارد رژیم غذایی کودک نمایید.

کودکان از نظر شدت بروز علائم آلرژی به 3 گروه تقسیم می‌شوند. 

گروه اول: پدر، مادر و نوزاد زیر 6ماهگی علائم آلرژی را از خود نشان داده‌اند که این کودکان ریسک بالایی برای ابتلا به آلرژی دارند.

گروه دوم: یکی از والدین آلرژی دارد.

گروه سوم: والدین آلرژی ندارند و کودکان این گروه کودکان کم ریسک محسوب می‌شوند.

در صورت بروز علائم آلرژی که در ویدئوهای قبلی (آلرژی کودکان به پروتئین گاوی) مفصل بیان نموده‌ایم، هرچه سریعتر به متخصص گوارش اطفال یا متخصص آلرژی اطفال مراجعه نمایید.

برای دیدن ویدیوهای بیشتر کلیک کنید برای همکاری با ما کلیک کنید