بازگشت به صفحه اخبار
شنبه 26-08-1403
دسته بندی:
آزنیک گزارش می‌دهد

۱۶درصد تصادفات در اصفهان مربوط به کودکان و نوجوانان زیر ۱۷ سال است

با شروع دوره نوجوانی، برخی از نوجوانان معتقدند که پا به دنیای بزرگسالی گذاشتند و میتوانند به تنهایی برخی از کارهای بزرگسالان را انجام دهند. یکی از این کارها رانندگی است که خطرات و آسیب‌های بسیاری را تاکنون به همراه داشته است، در ادامه گزارش به جزییات بیشتر در اینباره می‌پردازیم.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آزنیک، در اینباره مسئول روابط عمومی مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اظهار کرد: با نظر به آمار تصادفات در شش ماهه‌ اول سال ۱۴۰۳ می‌توان گفت که ۳۰درصد از مأموریت‌های اوراژنس اصفهان مربوط به تصادفات وسایل نقلیه بوده است. از این میان، ۱۶درصد آنها را کودکان و نوجوانان زیر ۱۷ سال شامل می‌شوند. این آمار بدون در نظر گرفتن رانندگی و فقط بر اساس آسیب‌دیدگان است. 


عباس عبادی با بیان اینکه بیشترین آمار جراحات به پسران مربوط است، افزود: ۷۸درصد آسیب‌ها مربوط به پسران نوجوان و ۲۲درصد مربوط به دختران نوجوان است. زیر پنج سال ۱۲درصد، ۶ تا ۱۰ سال ۲۳درصد، ۱۱ تا ۱۵ سال ۳۴درصد و ۱۶ تا ۱۷ سال ۳۱درصد از کل تصادفات را در محدوده‌ سنی زیر ۱۸ سال تشکیل می‌دهند. 


وی تحلیل آماری مربوط به جراحات را قابل‌توجه دانست و ادامه داد: گزارش‌های آسیب در محدوده‌ سنی ۱۰ تا ۱۷ سال بیشتر از نصف، یعنی حدود ۶۵درصد است. این خود می‌تواند گواهی بر تخلف احتمالی خود نوجوانان هم باشد؛ احتمال رانندگی کودکان زیر ۱۰ سال بسیار پایین است. 


مسئول روابط عمومی مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: ۵۰درصد تصادفات زیر ۱۷ سال مربوط به موتورسیکلت، ۴۱درصد مربوط به خودروی سبک، ۱۰درصد مربوط به عابران و دوچرخه‌سواران و ۰.۳ درصد مربوط به خودروی سنگین است. 


وی با نظر به خطر موتورسیکلت خاطرنشان کرد: تصادف با موتورسیکلت به‌دلیل ضربات متعدد به‌ویژه در ناحیه‌ سر پرخطرترین نوع تصادف است. کسی که گواهینامه ندارد، قوانین را به‌طور کامل نمی‌داند و نوع رانندگی‌اش نامطمئن است. 


در یک حادثۀ رانندگی که هفتۀ گذشته رخ داد، ۵ نوجوان ویلاشهر نجف‌آباد، یعنی تمامی سرنشینان یک خودرو، جان خود را از دست دادند؛ واقعۀ دردناک و مرگباری که اهمیت مراقبت خانواده‌ها و توجه به علایق و هیجانات کودکان و نوجوانان را عیان می‌کند.  

 



پایان//