با این راهکارها اعتماد به نفس کودکان را بالا ببرید
والدین این فرصت را دارند که با تشویق کودک خود برای پذیرش چالشها و یادگیری اشتباهاتش، اعتماد به نفس او را پرورش دهند. آنها می توانند با برخی از راهکارها اعتماد به نفس را در کودکان بالا ببرند.
والدین میدانند که آزمایش چیزهای جدید _ چه در زمینه خوردن یک غذا و چه در زمینه فعالیت یا مهارت متفاوت برای بسیاری از کودکان دشوار است.
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آزنیک به نقل از سی ان ان؛ متخصصان اعتقاد دارند، کودکان برای بیرون رفتن و تجربه جهان اطراف خود، نیاز به تشویق دارند.
به همین دلیل است که والدین و مراقبان به کمک نیاز دارند تا بفهمند چگونه این تشویق را بدون احساس ناامنی یا ترس در کودک به او ارائه کنند.
در این گزارش چند نکته مورد تایید متخصصان وجود دارد. این نکات توضیح میدهد بدون آنکه فرزندان خود را بترسانید یا به آنها فشار وارد کنید، چگونه آنها را به تجربیات جدید تشویق کنید.
با آنچه میدانند شروع کنید
موریس الیاس، استاد روانشناسی در دانشگاه راتگرزمیگوید: برای فرزندان ما مهم است که نسبت به نقاط قوت خود اطمینان داشته باشند و از آن به عنوان نقطه شروعی برای امتحان کردن چیزهای جدید استفاده کنند. در اینجا باید از خود بپرسیم: فرزندان ما در چه کاری مهارت دارند و با چه چیزی راحت هستند؟ یا چگونه میتوانیم به آنها کمک کنیم تا در این زمینه پیشرفت کنند؟
روتین
گاهی اوقات یک فعالیت جدید زمانی بهتر است که بخشی از یک فعالیت قدیمی باشد. به گفته کارشناسان، این یک تاکتیک به خصوص برای بچههایی است که از تغییر متنفرند. امور روتین و سنتی میتواند برای کودکان بسیار آرامش بخش و مفید باشد.
کارشناسان به شما توصیه میکنند که هر چند وقت یکبار از روال عادی خارج شوید. یا با هم کار جدیدی را امتحان کنید. مثلا یک رستوران جدید یا یک سرگرمی جدید را امتحان کنید. زیرا آنها مایلند غذاهایی را که قبلا نخورده اند یا فعالیتهای جدید را امتحان کنند، فقط به آنها زمان و امنیت کافی بدهید.
فهرست فعالیتها
از فرزندانتان بپرسید که چه چیزهای جدیدی میخواهند امتحان کنند. از آنها بخواهید فهرستی بنویسند و مهم تر از همه به آنها کمک کنید وقتی از چیزهای جدید اجتناب میکنند، نگران چه چیزی هستند؟ زیرا گاهی اوقات شناسایی ترسها به کاهش آنها کمک میکند. شما با این کار می توانید اعتماد به نفس را در کودکان خود بالا ببرید. با آنها همدردی کنید.
کارشناسان، والدین و مراقبان را تشویق میکنند که از ترس کودک خود آگاه باشند و اطمینان داشته باشند که فرزندشان میتواند از عهده این کار برآید.
هر دو به یک اندازه مهم هستند. وقتی برخی از افراد تمایل دارند به کودکان بگویند چیزی که از آن میترسند ترسناک نیست، احساسات آنها را خنثی میکنند و وقتی برخی از والدین تمایل به آرامی دارند و به کودک خود میگویند اشکالی ندارد، این ممکن است ترس آنها را تثبیت کند.
دانشمندان توضیح داده اند راه درست این است که والدین اعتراف کنند که ممکن است چیزی ترسناک، ناراحت کننده یا دشوار باشد و شما این را میدانید، اما همه چیز خوب خواهد بود.
سپس باید در کودک خود ایجاد اعتماد کنید. به او بگویید مطمئن هستید که میتواند با این چالشها کنار بیاید و ناراحتی، اضطراب یا احساسات منفی را که ممکن است با انجام کارهای جدید یا ترسناک به وجود بیاید، تحمل کند. والدین و مراقبان برای کودکان مانند آینه هستند و اگر بازتابی که والدین ایجاد میکنند ضعیف یا محدود باشد، آنها خود را اینگونه میبینند. بنابراین، به عنوان والدین از خود شروع کنید.