بازگشت به صفحه اخبار
جمعه 23-04-1402
دسته بندی: اجتماعی , بین المللی ,
ایده خلاقانه فرزند سوم

بچه سندرم داونی که میلیونر شد

جان کرونن فرزند سوم خانواده ای ست که با سندرم داون متولد شد و در ادامه مسیر زندگی، با ایده خلاقانه و همراهی پدر خود توانست به کسب درآمد چند میلیون دلاری دست پیدا کند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آزنیک، مارک کرونن پدر خانواده ای ست که ۳۷ سال از آغاز زندگی مشترکش گذشته و صاحب فرزند سوم سندرم داونی شده است که با ایده کم نظیر خود، یک کسب و کار میلیون دلاری را آغاز کرده است. 
مارک فارغ التحصیل دانشگاه هاروارد آمریکاست که همواره هدف ایجاد تغییری بزرگ را در سطح جهانی در ذهن خود می پرورانده است. او همواره رویکردی بسیار میانه رو نسبت به جان داشته است. مارک دراینباره می گویید: «من به جان به عنوان بچه ای که سندرم داون دارد نگاه نمی کنم. او برای من پسر سوم است.» علی رغم همه ی چالش های پرورش جان، مارک موفق شد از او مردی کاملاً مستقل بسازد.
 پدر جان درباره ی شیوه ی فرزندپروری خود می گوید: «فکر می کنم این کاری است که ما باید به عنوان والدین انجام دهیم. اینکه استقلال و خودکفایی را در فرزندان مان پرورش دهیم و این امر در مورد هر سه پسر ما صدق می کند. شما باید دائماً سعی کنید کاری کنید که روی پای خودشان بایستند، خودشان تصمیم بگیرند و هدایت زندگی خودشان را در دست بگیرند. ما سعی می کنیم ارزش های خودمان را به آن ها نشان دهیم، اما در نهایت خودشان هستند که در این مورد تصمیم می گیرند.»

جوراب های دیوانه وار جان

زمانی که جان هنوز به دبیرستان می رفت و سال آخر مدرسه بود، همواره این فکر را در ذهن داشت که چه کاری را با دوستان خود می تواند بعد از مدرسه انجام دهد؟
علاقه به جوراب های رنگارنگ و نامتعارف ایده ای بود که این کودک سندروم داونی را به این واداشت تا به سمت فروش این نوع جوراب ها پیش رود. اینگونه شد که آن ها یک فروشگاه جوراب به نام «جوراب های دیوانه وار جان» (John’s Crazy Socks) به راه انداختند.
این فروشگاه حالا میلیون ها دلار درآمد دارد و بالاترین تنوع جوراب های باکیفیت در اینترنت را دارد. به علاوه این فروشگاه افرادی با انواع توانایی ها را استخدام می کند و آن را یکی از محبوب ترین شرکت های دنیا می دانند. و همه ی این ها به لطف ایده های جان صورت انجام گرفته است.
جان می گوید: «من سندرم داون دارم ولی هیچوقت مانعی برای من نبوده. به کاری که آدم ها می توانند انجام دهند نگاه کنید، نه کاری که نمی توانند.»