بازگشت به صفحه اخبار
پنج‌شنبه 15-06-1403
دسته بندی: اجتماعی , فرهنگی و هنری ,
در گفت‌وگو با آزنیک، مطرح شد؛

زیرساخت‌های فرهنگی، آموزشی کودک و نوجوان بازنگری شود

عضو پیشین شورای شهر و رئیس کمیته شهر دوستدار کودک، بیان کرد: نهادهای آموزشی، پرورشی و فرهنگی ویژه کودکان گرچه با جانمایه‌ی عشق آگاهانه کارکنان و کنش‌گران اداره شده‌اند ولی دولت موظف است در وضعیت سازمانی کارکنان بازنگری و رسیدگی جدی داشته باشد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آزنیک، الهام فخاری، متخصص روانشناسی تربیتی، عضو پیشین شورای شهر و رئیس کمیته شهر دوستدار کودک در گفت‌وگو با آزنیک، اظهار کرد: کنشگران فرهنگی از فروتن‌ترین، دلبسته‌ترین، پایبندترین و پاکیزه‌ترین بخش‌های جامعه ایران بوده و هستند، زندگی‌های ساده ولی پربار و سازنده، خدمت داوطلبانه و تلاش خلاقانه‌شان نجات‌دهنده جامعه ایران در سخت‌ترین و تاریک‌ترین هنگامه‌ها بوده است. 


وی در ادامه درباره کارکرد دولت در حوزه کودک و نوجوان، افزود: برای تجربه‌ی خلاقانه باید نخستین سطح نیازهای پایه افراد تامین و برآورده شده باشد ما با پرداخت‌های حداقلی و وضعیت معیشتی رقت‌آور نمی‌توانیم انتظار کار بهینه داشته باشیم و رغبت مردم برای فرزندآوری هم کم می‌شود، طوریکه نسل جوان به‌جای سرمایه‌گذاری برای ایران آینده، به فراسوی مرزها گرایش پیدا می‌کنند.  


فخاری ادامه داد: از طرفی امروزه، نیازمند به‌کارگیری و فعالیت نسل نو فرهنگی در سازمان‌های کاری مرتبط با کودکان و نوجوانان هستیم تا بتوانیم روندهای اداری را پابه‌پای تحولات فناوری بهبود دهیم. این کار نیازمند بازنگری در سیاست‌ها و روش‌های جذب و استخدام است، چراکه بسیاری از زیرساخت‌های فرهنگی و آموزشی کودک و نوجوان در کشورمان به گذشته تعلق دارد. 


به گقته عضو پیشین شورای شهر و رئیس کمیته شهر دوستدار کودک، باید افزون بر نگهداری شایسته این داشته‌ها، در کنار تقویت هویت ملی و دلبستگی سرزمینی به ارزش‌آفرینی‌های نو و برپاساختن زیرساخت‌های نوین را هم در دستور کار قرار بدهیم. از طرفی، مدل‌های ترکیبی همکاری دولتی-خصوصی می‌تواند راهگشا باشد.


پایان خبر//