حسن سیرانی، کارآفرین و مدرس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در گفتوگو با آزنیک،اظهار کرد:اسباببازی یعنی آموزش، تربیت و فرهنگسازی در میان کودکان، به گونهای که در تمام کشورها از اسطورههای خود برای خلق اسباببازی الگوبرداری میکنند.
به گفته وی، اسباببازی وسیله ارتقا شخصیت کودکان و در نهایت شخصیت یک جامعه است.
سیرانی، افزود: اینکه تولیدکنندگان اسباببازی از اسطورههای خود الگوبرداری نمیکنند به معنای این است که از عزت نفسی کمتری برخوردارند و معتقدند که جایگاه تولیدکنندگان کشورهای دیگر بسیار بالاتر از جایگاه آنهاست.
کارآفرین و مدرس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، تاکید کرد: معتقدم والدینی هوشیارند که حاضر باشند برای فرزندشان لباس دستدوم تهیه کنند اما اسباببازی را از کودک دریغ نکند. اگر پدر و مادری این موضوع را جدی نگیرند به معنای فقر فرهنگی است.
وی، درباره حمایتهای دولت به کارآفرینان، ادامه داد: این روزها دولت مردان به کارآفرینان و تولیدکنندگان توجه شایانی نمیکنند، چراکه خود تولید کننده و کارآفرین نبودهاند تا در جریان مشقات و چالشهای این حوزه باشند.
حسن سیرانی در پایان، تاکید کرد: درخواستم از دولت جدید این است که به کودکان توجه بیشتری کنند، چراکه این کودکاناند که آینده این سرزمین را میسازند.
پایان//
آخرین اخبار
کیفیت ضعیف آثار در جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان
مشاور هنری دبیر اجرایی جشنواره...
1403-08-29
بازدید 85 هزار نفری اختتامیه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در اپلیکشن شاد
مسئول vod اپلیکشن شاد، بیان ک...
1403-08-28
ارتقا برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در گرو برنامهریزی مدون
عضو هیات انتخاب آثار بیستونهم...
1403-08-28
برگزیدگان بیستونهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان
بیست و نهمین جشنواره بین الملل...
1403-08-26
مداحان سندرم داون عازم کربلا میشوند
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودک...
1403-08-24