به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آزنیک، سعید حسامپور، رئیس مرکز مطالعات ادبیات شیراز در گفتوگو با آزنیک، اظهار کرد: ادبیات کودک چندجنبه قابل بررسی دارد؛ جنبه اول مربوط به آثار خلاقه و جنبه دوم پژوهش ادبیات کودک و نوجوان است. لذا معتقدم که اگر این دو موضوع در کنار هم تفکیک و مورد بررسی قرار گیرد، قطعا جایگاه ادبیات کودک و نوجوان در مرتبه بالاتری قرار خواهد گرفت.
حسامپور، افزود: بطورکلی درباره آثار خلاقه میتوان یک طیفی را در نظر گرفت. بطورمثال ممکن است با آثار بسیار سطحی و مبتذل روبرو شویم. حال اینکه معمولا نشر این تالیفات
یا توسط خود شخص و یا توسط ارگانها انجام میشود. لذا این تالیفات شایسته نیستند و اغلب برای اینکه دستاورد سازی انجام دهند، به چاپ میرسند.
به گفته وی، از طرفی چاپ این کتابها ممکن است یا با حمایت نهادی و یا با سرمایههای هنگفتی همراه باشد که در نتیجه باعث آسیب به حوزه کودک و نوجوان شود.
رئیس مرکز مطالعات ادبیات شیراز، ادامه داد: حتی این تالیفات در برخی موارد به کتابخانههای مدارس نیز رهسپار میشوند. طوریکه کودک و نوجوان بعد از خواندن این کتب بطورکلی از حوزه کتابخوانی دور خواهد شد. بنابراین میتوان گفت که کارکرد ادبیات کودک و نوجوان از بین خواهد رفت.
پایان خبر//
آخرین اخبار
وقتی لبخند کودکان محو میشود؛ زنگ خطر افسردگی در نسل فردا
افسردگی دیگر فقط یک بیماری بزر...
1404-01-18
«نه گفتن»؛ مهارتی حیاتی برای محافظت از کودکان در برابر فشارهای اجتماعی
متخصصان روانشناسی تأکید دارند...
1404-01-18
بررسی جایگاه آموزشی ایران در مقایسه با میانگین جهانی؛ ایران کجای نقشه آموزش جهان ایستاده است؟
ایران در مقایسه با کشورهای توس...
1404-01-18
بلوغ زودرس؛ چرا کودکان به سرعت بزرگ میشوند؟
بلوغ زودرس، آغاز تغییرات فیزیک...
1404-01-17
احیای هنر از لنز نگاه کودکانه؛ مروری بر فعالیتهای انجمن عکاسی کودک و نوجوان در کانون پرورش فکری
علیرضا کریمی صارمی، عکاس باساب...
1404-01-17