به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آزنیک، لیلا بابایی، مدیرکل سرگرمیهای سازنده و بازیهای رایانهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان درباره تعداد تولیدکنندگان داخلی اسباببازی در گفتوگو با آزنیک، بیان کرد: امروزه تعداد تولید کنندگان اسباب بازی در تهران بیشتر از سایر استانها است. در واقع، تجمع در تهران به این دلیل است که دسترسی به امکانات بیشتر از سایرنقاط، فراهم است، طوریکه میتوان گفت، در حال حاضر تقریبا 100 الی 150 تولید کننده واقعی در حال تولید است. از طرفی، برخی از این تولید کنندگان امکانات کارگاهی، دستگاه و تجهیزات ندارند و مدیریت تولید را با برون سپاری انجام می دهند.
به گفته وی، در تهران بازارهای عمدهای همچون بازار حضرتی واقع در خیابان مولوی، بازار اسباب بازی فروشی صالح آباد، راسته اسباب بازی فروشی بازار بزرگ تهران، اسباب بازی فروشیهای خیابان بهار، بورس اسباب بازی فروشیهای خیابان میرزای شیرازی، شهر کودک شاپرک، خانه اسباب بازی فروشی باغ کتاب، مرکز خرید باملند و... وجود دارد که به فروش اسباب بازی اختصاص دارد.
بابایی در پایان، از واردات اسباب بازیهای خارجی انتقاد کرد و ادامه داد: کودک ما باید با وسایلی که مناسب سبک زندگی و فرهنگ ایرانی است، رشد کرده و پرورش یابد. اما از آنجا که اسباببازیهای وارداتی بصورت مکانیز مدار طراحی و تولید میشوند، دارای حرکت و صدا هستند که از جذابیت بیشتری نسبت به تولیدات داخلی برخوردار هستند. لذا، این اسباب بازیها به دلیل ظاهر مناسب و جذاب توانسته بازار رقابتی خوبی را در عرصه بینالمللی به خود اختصاص دهد و همین امر باعث شده تا اسباب بازیهایی که کارکردهای آموزشی، تربیتی و فرهنگی دارند، کمتر مورد توجه قرار گیرند.
پایان خبر//
آخرین اخبار
فستفود؛ قاتل خاموش تمرکز و سلامت روان کودکان!
افزایش مصرف فستفود در میان کو...
1404-01-10
راز موفقیت واقعی کودکان نه درس، نه هوش، بلکه یک مهارت پنهان است
داشتن هوش هیجانی بالا به انداز...
1404-01-09
ادبیات کودک؛ ناجی فرهنگهای بومی یا ابزار جهانیسازی پنهان؟
ادبیات کودکان و نوجوانان نقش م...
1404-01-06
تئاتر کودک و نوجوان ایران در بحران؛ چرا نمایشنامههای جذاب نوشته نمیشوند؟
تئاتر کودک و نوجوان ایران با م...
1404-01-05
«خاتون چهارشنبه»؛ بازآفرینی یک اسطوره برای کودکان امروز
کتاب «خاتون چهارشنبه» نوشته ل...
1403-12-28