بازگشت به صفحه اخبار
دوشنبه 07-12-1402
دسته بندی: تصویری , مسئولیت اجتماعی , اجتماعی , نگاه ویژه ,
مجموعه سعد آباد میزبان یک رویداد تاریخی-فرهنگی؛

اجرای طرح درختکاری توسط کودکان شرکت انرژی دانا و کودکان با نیازهای ویژه

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آزنیک ،صبح روز گذشته و همزمان با میلاد امام زمان(عج) رویداد "نهال دانایی و توانایی" با همکاری شرکت انرژی دانا و پایگاه تحلیلی خبری آزنیک در مجموعه فرهنگی تاریخی سعد‌آباد برگزار شد.


به گزارش پایگاه تحلیلی خبری آزنیک ،صبح روز گذشته و همزمان با میلاد امام زمان(عج) رویداد "نهال دانایی و توانایی" با همکاری شرکت انرژی دانا و پایگاه تحلیلی خبری آزنیک در مجموعه فرهنگی تاریخی سعد‌آباد برگزار شد. 
این مراسم که با استقبال کودکان اعم از کودکان با نیازهای ویژه مواجه شد با هنرنمایی مجری این برنامه با نام "موچولو" اولین عروسک نمایشی سندرم‌داون آغاز شد. 
موچولو شخصیتی عروسکی و نمایشی است که توسط پایگاه تحلیلی خبری آزنیک به عنوان اولین عروسک با ویژگی ظاهری سندرم داون جهان طراحی و ساخته شده است.
همچنین رسالت موچولو، قضاوت زدایی از نگاه جامعه در برابر تفاوت های کودکان است. موچولو به تفاوت های موجود در کودکان سندرم داون و دیگر کودکان می‌پردازد و سعی دارد به عنوان یک کودک سندرم‌داون دوست کودکان بوده و موجب آگاهی بخشی به تمام خانواده ها در مورد این کودکان و شناخت نیازهایشان باشد.
در این مراسم مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد در ابتدا و در خصوص برگزاری این رویداد گفت: مجموعه سعد‌آباد یک ماموریت تاریخی و فرهنگی دارد که همه با بخش تاریخی آن‌ آشنا هستند اما بخش دیگر آن بخش فرهنگی است که ابعاد بسیار گسترده ای دارد و از موسیقی و تئاتر گرفته تا هنرهای تجسمی و دستی و بخشی از آن هم ایجاد یک محیط مفرح برای زمینه‌سازی هنر کودکان است. 

سید حسن علوی در نهایت افزود: ما امروز گرد هم آمدیم تا با هنرنمایی کودکانمان درخت و نهال دانایی بکاریم.

سپس مدیر توسعه پایدار شرکت انرژی دانا در خصوص این رویداد اظهار داشت: مجموعه انرژی دانا به دنبال ماندگار و پایدار بودن اجرای رویدادهای مختلف بوده و گردهمایی امروز در راستای اجرای طرحی ماندگار توسط کودکان مختلف است.

جواد گائینی افزود: امروز این فرصت فراهم می شود تا با اهمیت و ارزش درخت‌کاری توسط کودکان آشنا شویم چرا که آنها آینده‌ای روشن برای کشورمان در جهان به ارمغان خواهد آورد.

مدیر توسعه پایدار شرکت انرژی دانا هدف از برگزاری این مراسم را ترویج فرهنگ توجه به محیط زیست دانست و گفت: درخت‌کاری توسط کودکان نه‌تنها به حفظ محیط زیست کمک می‌کند بلکه کودکان را به اهمیت حفظ محیط زیست و آینده‌ای پاک و پایدار آگاه می‌کند. 
وی ادامه داد: وقتی کودکان درخت می‌کارند احساس می‌کنند قدرتی دارند که می‌توانند برای بهبود اطراف جهانشان و برای ساخت آینده‌شان از آن استفاده کنند. 
گائینی افزود: این روز به کودکان فرصت می‌دهد تا ارتباط عمیق‌تری با طبیعت برقرار کنند و این ارتباط می‌تواند روحیه و احساساتشان را تقویت کند و آن‌ها را به شهروندانی مسئول و آگاه درمورد محیط زیست و طبیعت تبدیل کند. 
وی درباره ارزش درختکاری توسط کودکان سندرم‌داون بیان داشت: درخت‌کاری به کودکان می‌آموزد که به یکدیگر کمک کنند و از جامعه خود بتوانند مراقبت کنند و این مهارت اجتماعی و ارزشمند آن‌ها را برای زندگی موثر‌تر و معنادار‌تر آماده می‌کند. 

گائینی در پایان افزود: روز درخت‌کاری توسط کودکان یک فرصت است که باید به آن احترام گذاشته شود و به طور فعال در آن شرکت کنیم. همچنین این رویداد نشان‌دهنده اراده و انگیزه کودکان برای ساخت یک آینده بهتر است.

گفتنی ست در این مراسم قرار بود ۱۰۰ نهال توسط کودکان سندرم‌داون با همراهی سایر کودکان در مجموعه فرهنگی تاریخی سعد آباد کاشته شود اما به دلیل بارش برف کاشت نهال ها به روز دیگری موکول شد.
این در حالی ست که نهال های کاشته شده به نام کودکان ثبت خواهد شد.

انتهای خبر//