شیر اولیه یا آغوز

صفر تا صد آنچه درباره آغوز یا شیر اولیه مادر باید بدانید

آغوز یا کلستروم مایع گرانبهایی است که در حقیقت شیره وجود مادر است و از ماه سوم یا چهارم بارداری در سینه‌های زن شروع به تولید و ترشح می‌کند. این غذای شگفت‌انگیز طلایی رنگ، شفاف، غلیظ، چسبنده، کم حجم و بی‌نهایت مقوی به گونه‌ای است که تمام نیازهای اولیه نوزاد را برطرف می‌کند. معمولا شیر اولیه مادر تا پنج روز پس از زایمان به حالت آغوز است و پس از آن به حالت طبیعی در می‌آید بنابراین بر هر مادر دلسوزی واجب است که فرزند تازه متولد شده خود را از این موهبت بهره‌مند کند و اجازه دهد تا نوزادش در هر ۲۴ ساعت ۹ تا ۱۲ بار از شیر آغوز به حد کافی بخورد تا در آینده کودکی سالم‌تر و تنومندتر داشته باشد‌.

 

 

چه چیز آغوز را شگفت‌انگیز کرده‌است؟

آنچه شیر اولیه مادر را شگفت‌انگیز کرده‌است مواد مغذی موجود در آن است. جالب است بدانید که آغوز حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین، انواع ویتامین آ و ب، سدیم، کربوهیدرات، پتاسیم، کاروتینوئید، لاکتوفرین، آنزیم‌های حیاتی، چربی، ایمونوگوبولین‌، سایتوکاین، لیپید، آب و … است. در واقع هنگام اولین شیردهی نوزاد، آغوز برای بدن نحیف و نورس او هم‌چون سپری حفاظتی عمل می‌کند.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

دلبستگی نا ایمن
فواید شیر اولیه

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.